zaterdag 31 oktober 2009

spelen.........

Maandag en dinsdag:

2 dagen weer op Santa cruz. Niet zoveel kinderen, maar wel weer net zo enthouiast. Lekker hoepelen. Hier in de taxi zit ik nog alleen. Maar op maandag zaten er nog 3 mensen erbij op de terugweg. met de hoepels erbij. Kun je voorstellen!





Stoelen dans. Als op warming. Dit was rg leuk om te doen. Ze begrepen het ook goed, en dit was meteen weer een manier om lekker gek te kunnen dansen. En dat vonden de kinderen nog het allerleukst, lekker gek dansen, en natuurlijk vooral als ik het deed.







De kinderen vinden het heel leuk, en voor mij is het niet zwaar om deze workshop te geven, ze vermaken zich er goed mee.
Een mooi gesprek gehad met Carin over het hoela hoepen: Carin geeft hier namelijk wel vaker joga les, en ook wel eens als op warming aan de kinderen. Ook daarin komen de bewegingen van de hoelahoop in voor. Zei noemde het eerst vaak de manier van de marenca dans, en de kinderen moesten dan allemaal lachen en vonden het een beetje gek om te doen. Nu noemt ze het hoepelen, en de kinderen begrijpen het meteen, en vinden het niet gek.



Doordat de kinderen binnen kort moeten gaan helpen met het oogsten van tomaten en koffie en volgens mij chilies. Zal het project waarschijnlijk dinsdag worden afgesloten. Je merkt ook dat nu de structuur van de school is weggevallen, dat niet alle kinderen meer komen. Het is goed om het dus snel aftesluiten. Zodat het niet het geval is dat we aankomen en de kinderen er niet meer zijn.

1 opmerking:

  1. reunited and it feels so... ;-)
    leuk hoor, al je belevenissen volgen, wordt er helemaal vrolijk van! liefs voor jou en je mannetje... veel plezier!!
    X

    BeantwoordenVerwijderen